ΚΡΕΠΑΛΗ - Το Κατάστημα

Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο, να σας προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη κρέπα – βάφλα σε λίγο χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ευχαριστούμε τον κάθε μας πελάτη, τον κάθε συνεργάτη και τους γείτονές μας.

O Γιώργος με πολυετή πείρα στις γνώσεις φαγητού (με πτυχίο chef και με προυπηρεσία στο γνωστό ξενοδοχείο Πεντελικό Αθήνας) έχei κατορθώσει να συνδυάσει την τεχνογνωσία με την γευσιγνωσία. Γι’ αυτό λοιπόν η ΚΡΕΠΑΛΗ έχει φέρει την επαναστάση στον χώρο της κρέπας – βάφλας. Πολλοί κρέπα lovers ή ακόμα και τουρίστες που μας επισκέπτονται έχουν να πουν για την ξεχωριστή μας γεύση. Τέτοια κρέπα δεν έχουν ξαναδοκιμάσει... ΑΛΛΗ ΚΡΕΠΑΑΑ!!!!!

Έχουμε βάλει τον πήχυ ψηλά για να σας προσφέρουμε ατελείωτη απόλαυση με ένα πρωτότυπο ξεχωριστό menu, που σας προσκαλεί να αποδράσετε στον μαγικό κόσμο της κρέπας / βάφλας. Με την σωστή εκπαίδευση, μάθηση συν το μεγάλο ενθουσιασμό μας έχουμε μάθει να προσφέρουμε στον πελάτη μας αγνά και φρέσκα υλικά έτσι ώστε να μην επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας και παράλληλα να σας δίνουν το δικαίωμα να απολαύσετε την κρέπα χωρίς καμία ενοχή...

Άρα δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε από το κατάστημά μας στην Καισαριανή... από το 2003 να σας εξυπηρετήσουμε και να δοκιμάσετε την ... ΑΛΛΗ ΚΡΕΠΑΑΑ!!!!!

Η ΚΡΕΠΑΛΗ διαθετει ιδιόκτητα δίκυκλα και φέρνει όλο του τον κατάλογο σε λίγα λεπτά στην πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου σας αλλά και στην γιορτή, την συνεστίαση και κάθε εκδήλωση.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ : 4€